perjantai 27. heinäkuuta 2012

Punkki!

Hyi hyi! Tänään löytyi pimun silmän yläpuolelta karsea yllätys: mötkö, jo itseään hyvin ravinnut puutiainen. Mokoma pirulainen oli varmasti tullut käytyämme eilen vähän tutkimassa pitemmässä heinikossa. Punkkipannasta huolimatta se oli kiinnittynyt Pimun nahkaan. Huomasin sen tänään silitellessäni ja harjatessani koiraa.

Meinasi irrottaminen olla hirveän vaikeaa, koska Pimu rimpuili niin mahdottomasti, että meinasin jo luovuttaa ja soittaa kaverin apuun, jotta saisin koiran pysymään aloillaan. Lopulta pitkän väsytyskamppailun jälkeen Pimu oli sen hetken paikallaan, että onnistuin saamaan punkkikynällä otteen ja kiertämään verenimijän irti. Nyt Pimulla on melkoinen patti ja olenkin huolissani, jos se tulehtuu tai muuta kamalaa. Täytyy nyt vain tarkkailla ja puhdistaa puremakohtaa. Oli pakko soittaa kasvattajallekin, kun olin niin huolissani. Tiistaina on onneksi rokoaika eläinlääkärille, niin kysyn hänen mielipidettään asiaan, jos patti ei ala laskemaan.

 Tässä se mokoma peto...
 Auts

Pimu onneksi kuitenkin virkeä, eikä enää yritä raapia puremakohtaa

Ollaanhan varovaisia ja muistetaan punkkipannat/suihkeet ja säännölliset tarkastukset koiran turkista!


Tutkailin tuossa blogini liikenteen lähteitä. Miksi ihmeessä blogini url-osoite mainitaan jossain airportcigarettes.comissa??? Joku on eksynyt tänne myös etsiessään chihuahua blogia. Nuo tilastot ovat aika hauskaa seurattavaa.

Eipä siinä. Huomenna käydäänkin sitten vähän pyöräilemässä ja siitä tulossa materiaalia! Nähdään taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti