perjantai 6. heinäkuuta 2012

Eläinlääkärireissu

No niin ensimmäinen eläinlääkärikäynti takana ja voi että olen ylpeä pirpulista! Tyttöhän ihastuttaa ihmiset minne meneekin, niinpä tänäänkin saimme paljon uusia kavereita. Koiranpentu on kyllä mainio jäänmurtaja; helppo puheenaihe vieraankin lähestyä. Matkasimme kahdella bussilla muutaman kilometrin päähän. Pimu seurasi valppaana kaikkea kaupungin elämää.

Lääkärissä kaikki asiakkaat kyselivät minkä rotuinen Pimu on ja kuinka vanha.
Itse lääkärikäynti meni paremmin kuin olisin osannut kuvitellakaan. Pimu sai lääkäriltä makupalan ja antoi hienosti tutkia itseään. Piikityksestäkään se ei ollut moksiskaan. Ei inahtanutkaan, vaikka lääkäri varoitti, että pikkukoirat ylensä ulisevat. Vaikutti ettei koiruli edes tajunnut, mitä tapahtui. Kehui, että Pimu on oikein mainio pentu, terve ja hyväluonteinen. Seuraava rokote annetaan sitten kuukauden päästä, ja sitten onkin pentuajan rokotteet saatu.

Haluaisin löytää Pimulle omasta kaupungistamme koirakavereita. Sen porukat kun asuvat tuolla melkein parin sadan kilometrin päässä, niin sinne ei ihan joka päivä matkata. Koirapuistoihin meillä ei ole vielä asiaa jo rokotteidenkin takia. Kurjaa, jos ei ole ketään oman kokoista koiraa, minkä kanssa telmiä.

Yritin ottaa haukusta tänään poseerauskuvia, mutta kännykkäkamerani on aika huono tarkentamaan ja sen kanssa meneekin hermo helposti. No tässä muutama ihan mukiinmenevä otos.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti