perjantai 13. heinäkuuta 2012

Matkailua

Nyt onkin reissattu tällä viikolla Jyväskylässä ja ties kenen luona! Pimu on ollut tosi reipas ja utelias. Matkustaminen tietenkin väsyttää ja eilen viimein kotiutuessamme uni maittoikin hyvin koko yön.

Vierailtiin kasvattajan luona, missä olikin syntynyt pentuja! Pennut olivat nyt viikon ikäisiä pikku palleroisia.


Pimu jaksoi reuhata Hanin ja äitinsä kanssa monta tuntia non-stop. Ruokakin maittoi, tietysti silloin syödään kuin hevonen kun kylässä ollaan, jotta näyttää ettei koira olisi saanut ruokaa viikkokausiin. :D
Äitiinsä verrattuna pirpuli näytti jo melkein saman korkuiselta. Paino kuitenkin on vielä kaukana, ja Pimun pitäisi saadakin lisää painoa, vaikka muuten terve onkin.





Pirre näytti varsin hauskalle, koska se oli tiputtanut karvansa pennun saamisen jälkeen. Pienikokoisena kleinina ilman karvoja sitä voisi helposti erehtyä luulemaan pomeranianiksi. Toivoisin, että Pimu kasvaisi vähän isommaksi kuitenkin. Oli muuten äidillä ja tyttärellä ihan omat jutut ja ne mm. sukivat toisiaan. <3

Loppuun laitan pari kuvaa Pimun ruokailusta (karva näyttää näissä kuvissa karsealle, kun pentukarva alkaa vaihtua ja se on nyt niin pitkää ja hapsuista). Nappuloita ja Cesaria naminam!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti