maanantai 30. heinäkuuta 2012

Pikku vahti ja leikkituokio

HUH hellettä!
On ollut ihan superkuuma päivä. Pimun kanssa lähdetään kohta rannalle. Katsotaan, mitä pieni tuumaa järvestä. Kunhan haistellaan siis. En ole heittämässä raukkaa vielä veteen hukkumaan. ;)
Pimullakin on ollut niin kuuma, että nukkuminen on tapahtunut poikkeuksetta selällään. Tuntui koira nauttivan, kun viilensin sitä vähän hiustenkuivaajalla ja viuhkalla.

Punkin purema on parantunut hyvin. Enää on jäljellä pieni rupi ja ihan mitätön patti. Ei onneksi ruennut tulehtumaan eikä mitään muuta kamalaa. Nyt ollaankin tarkkoja tuon pitkän heinän kanssa.

Pimu viihtyy ikkunan ääressä haukkumassa ohikulkijoille ja linnuille. Sohvan selkänojalta on oikein otolliset näkymät! Pikku vahtikoirani. <3








perjantai 27. heinäkuuta 2012

Päivätorkuilla





Punkki!

Hyi hyi! Tänään löytyi pimun silmän yläpuolelta karsea yllätys: mötkö, jo itseään hyvin ravinnut puutiainen. Mokoma pirulainen oli varmasti tullut käytyämme eilen vähän tutkimassa pitemmässä heinikossa. Punkkipannasta huolimatta se oli kiinnittynyt Pimun nahkaan. Huomasin sen tänään silitellessäni ja harjatessani koiraa.

Meinasi irrottaminen olla hirveän vaikeaa, koska Pimu rimpuili niin mahdottomasti, että meinasin jo luovuttaa ja soittaa kaverin apuun, jotta saisin koiran pysymään aloillaan. Lopulta pitkän väsytyskamppailun jälkeen Pimu oli sen hetken paikallaan, että onnistuin saamaan punkkikynällä otteen ja kiertämään verenimijän irti. Nyt Pimulla on melkoinen patti ja olenkin huolissani, jos se tulehtuu tai muuta kamalaa. Täytyy nyt vain tarkkailla ja puhdistaa puremakohtaa. Oli pakko soittaa kasvattajallekin, kun olin niin huolissani. Tiistaina on onneksi rokoaika eläinlääkärille, niin kysyn hänen mielipidettään asiaan, jos patti ei ala laskemaan.

 Tässä se mokoma peto...
 Auts

Pimu onneksi kuitenkin virkeä, eikä enää yritä raapia puremakohtaa

Ollaanhan varovaisia ja muistetaan punkkipannat/suihkeet ja säännölliset tarkastukset koiran turkista!


Tutkailin tuossa blogini liikenteen lähteitä. Miksi ihmeessä blogini url-osoite mainitaan jossain airportcigarettes.comissa??? Joku on eksynyt tänne myös etsiessään chihuahua blogia. Nuo tilastot ovat aika hauskaa seurattavaa.

Eipä siinä. Huomenna käydäänkin sitten vähän pyöräilemässä ja siitä tulossa materiaalia! Nähdään taas!

maanantai 23. heinäkuuta 2012

Pari yhteiskuvaa



Nopsaan otetut yhteiskuvat tietokoneella. Pimu on niin suloisin!

Tänään uskalsin laittaa matot lattialle, koska pissien määrä on vähentynyt radikaalisti. Vieläkin saa tosin olla tarkkana ettei pärpänä ennätä tehdä hätäpissejä. No parempi matolle kuin parketille...
Ollaan vietetty tyttöjen välistä laatuaikaa ihan kaksistaan. Imuri pelotti kovasti kun rupesin siivoamaan. Myös hiustenkuivaaja on hurjan hauska ja jännä kapistus, jolle pitää haukkua. Haukkua tuntuu tulevan muutenkin nyt tosi paljon. Eilen avaraa luontoa katsoessa haukku ei millään loppunut niin oli pakko laittaa Pimu makuuhuoneeseen vähän rauhoittumaan. Jospa se olisi vain vaihe, että ihan joka asialle täytyy räksyttää. :D

perjantai 20. heinäkuuta 2012

Hauvahaaste #10: Matkalla

"Kato mua mä oon autossa!"

Kesän kuvasatoa

No niin! Viimeinkin sain kameralta kuvia tyhjennettyä, kun johto löysi meidän huusholliin. Pimusta onkin kertynyt kuvia jo kesäkuun puolivälistä asti. Kasvattaja lähetteli myös ihania pentukuvia ja jälleennäkemiskuvia viime viikolta. Lisäksi käytiin vähän taas reissaamassa Keski-Suomessa ja tuli automatkalla räpsittyä ihania photoja. Kävimme tänään taas moikkaamassa kasvattajaa ja koirakööriä.

Joten pitemmittä puheitta, enjoy!

 Ylpeä äiti ja vastasyntynyt

 Rakkaus

 Hei vaan!
 Matsia Hanin kanssa
 Tilanne päällä
 Jälleennäkemisen riemua

 Pirre 5v ja Pimu 3,5kk

 "Minä vähän vaan tongin..."

 Karsastan


 Soramontulla
 Otetaan lunkisti täälläkin

 Kukkuu!
 Lötkö




 Autoilun iloa