maanantai 18. kesäkuuta 2012

Toinen viikko

Elämää Kuopiossa takana yksi viikko ja Pimu alkaa jo sopeutua. Viikonlopun Pimu kävi viettämässä kasvattajan ja koirakaverien luona. Kurjaa varmasti kun piti taas lähteä...

Pimu on ollut tänään vähän huonovointinen ja oksennellut. Johtuneeko vain ruuasta, jota olen tarjonnut, kun yritän totuttaa neitiä erilaiseen penturuokaan. Tarjosin myös juustopaloja, jotka Pirpana taidokkaasti napsi muun ruuan seasta. Leikki on maittanut onneksi ja pissat on hienosti tehty ulos. Pimu alkaa myös reagoida nimeensä vähän paremmin.

Otin muutaman kuvan Pimun ja Aatun kanssa leikkiessäni.












2 kommenttia:

  1. Ei kannata tuossa kohassa lähteä vaihtamaan penturuokaa toisen merkkiseen, ellei ole painavaa syytä kuten allergia epäily. Kasvattaja on varmaati valinnut parhaan mahdollisen ruuan tukemaan Pimun kasvamista ja kehitystä. Pentu aika on kuitenkin niin lyhyt että kohta joudut kuitenkin totuttamaan sen uuteen ruokaan joten miksi kiusata suotta nytten. Kasvattaja on varmasti vinkannut mitä sen ruuan kanssa voi antaa höysteeksi ja herkuksi, kuten creme fraichea :)

    VastaaPoista
  2. Juu sitä olenkin tarjonnut sitä ruokaa, minkä kasvattaja antoi mukaan. Sillä oli ollut erilaista ennen sitä, että kasvattajan valinta on se ruoka, mitä nyt syötän. Nyt on tottunut kyllä uuteen murkinaan. Kiitos huomiosta. :)

    VastaaPoista