perjantai 8. kesäkuuta 2012

Tervehdys kaikille karvakuonoille!

Heippa!

Tämän blogin päätähti, Pimu, muuttaa tänä sunnuntaina uuteen kotiin. Pimu on 7.4.2012 syntynyt kleinspitz narttu. Väriltään se on oranssi soopeli ja tällä hetkellä siis rapiat 2 kk vanha. Pimu on kotoisin Laukaasta, jossa sen laumaan kuuluu neljä muutakin koiruutta. Pimu on vilkas ja leikkisä pikkuinen, joka varastaisi kenen tahansa sydämen.




Tulevaisuudessa Pimatsu tulee asustelemaan kanssani täällä Kuopiossa. Seuranamme meillä on pojat; poikaystäväni Janne sekä hänen 8-vuotias saksanpaimenkoiransa Aatu. Aatu on iso poika verrattuna Pimuun, joten toivomme, että se ottaa tytön hellään huomaansa. Naureskelenkin, että Aatu saa morsiamen. Onneksi Aatu on kiltti kaikille, niin koirille kuin ihmisillekin, joten saatan edes harkita oman koiran ottamista.



Pimu on tässä vaiheessa vielä höyhenen kevyt. Aion vahtia neidin tekosia haukkana. Pimu on ensimmäinen ikioma koirani. Koko lapsuuteni perheessäni oli kaksi keskikokoista villakoiraa Daisy ja Doris. Näiden tyttösten kanssa olenkin oppinut pitämään huolta karvakorvista ja samalla niiden poismeno jätti sydämeeni pysyvän koiran (jos toisenkin) menevän aukon.




Aatu on onneksi lievittänyt pahinta koirakuumettani viime aikoina. Ainoa vain, että Aatua on huono ottaa syliin ja kuljetella ympäriinsä. Pimu tuleekin olemaan mamin pikku prinsessa, jota toivon mukaan maltan olla hemmottelematta liikaa. Ja onhan oma koira aina oma. <3 Kasvatusta ja koulutusta toki unohtamatta.




Nyt vain malttamattomana odottelen, että pikkuinen saadaan kotiin ja aloitetaan yhteiselo. Hienoa on sekin, että saamme vierailla kasvattajan luona niin paljon, kuin ikinä haluamme ja onhan Pimun mukava käydä joskus peuhaamassa oman kokoistensa kavereiden kanssa!

Pirre-äiti

Porukat; Pirre, Pikkis, Rölli ja Hani

Uusi kotipesä valmiina


Haukahduksiin siis taas!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti