keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Jaahas...

Ensimmäiset kengät tuhottu! Tai no ei onneksi kokonaan tuhottu, mutta hyvässä vauhdissa oli pikkurakki kun yllätin sen itse teossa. Sori Aippi... Toivottavasti ei ollu sun lempparikengät.
Ettei totuus unohdu niin laitetaan tää kuva tänne, että on ne ainakin joskus olleet kavereita. Pimu ja Aippi siis. :D


Pimu alkaa muistuttaa naamasta jo aikuista koiraa. Tai siis omasta mielestäni sen ilme on muuttunut ja sen turkki on vaalentunut kovasti. Jännä nähdä, minkä värinen siitä lopulta tulee. Myös sekoilu ja läähätys alkaa muistuttaa aikuisen kleinin tyyliä. Pimu tykkää kovasti komentaa. Se komentaa kaikkia ja kaikkea. Kerjätä se myös tykkää, vaikka vastikään olisi ruokaa vetänyt sen, minkä pieni napa vetää. Se on myös alkanut haukkua enemmän.

Iltavillit on parasta aikaa. Pimu vetää aivan käsittämätöntä rundia ympäri kämppää ja haukkuu ja örisee ja läähättää. :D Silloin on parempi olla kaikki vähänkään tuhottavissa olevat tavarat turvallisen korkealla. Sanomalehdillä surffailu on myös ihan huippua!

P.S.
Kasvattaja soitti ja sanoi, että Pirpun paperit on vihdoin saapuneet. Bongasin myös Pimun uusia sisarpuolia kaupiteltavan paikallisen lemmikkieläinliikkeen seinällä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti