perjantai 29. kesäkuuta 2012

Virallisesti rekisterissä!

No niin nyt on Pimu sitten ihan virallisesti rekisterissä ja tein omistajailmoituksenkin. Kurkkasin tuota epävirrallista kleinitietokantaa ja siellähän pirpana jo komeili. Tässäpä Pimun hieno sukutaulu:



Ensi viikolla mennäänkin sitten rokotukseen. Jännää...

keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Jaahas...

Ensimmäiset kengät tuhottu! Tai no ei onneksi kokonaan tuhottu, mutta hyvässä vauhdissa oli pikkurakki kun yllätin sen itse teossa. Sori Aippi... Toivottavasti ei ollu sun lempparikengät.
Ettei totuus unohdu niin laitetaan tää kuva tänne, että on ne ainakin joskus olleet kavereita. Pimu ja Aippi siis. :D


Pimu alkaa muistuttaa naamasta jo aikuista koiraa. Tai siis omasta mielestäni sen ilme on muuttunut ja sen turkki on vaalentunut kovasti. Jännä nähdä, minkä värinen siitä lopulta tulee. Myös sekoilu ja läähätys alkaa muistuttaa aikuisen kleinin tyyliä. Pimu tykkää kovasti komentaa. Se komentaa kaikkia ja kaikkea. Kerjätä se myös tykkää, vaikka vastikään olisi ruokaa vetänyt sen, minkä pieni napa vetää. Se on myös alkanut haukkua enemmän.

Iltavillit on parasta aikaa. Pimu vetää aivan käsittämätöntä rundia ympäri kämppää ja haukkuu ja örisee ja läähättää. :D Silloin on parempi olla kaikki vähänkään tuhottavissa olevat tavarat turvallisen korkealla. Sanomalehdillä surffailu on myös ihan huippua!

P.S.
Kasvattaja soitti ja sanoi, että Pirpun paperit on vihdoin saapuneet. Bongasin myös Pimun uusia sisarpuolia kaupiteltavan paikallisen lemmikkieläinliikkeen seinällä :D

maanantai 25. kesäkuuta 2012

Kohti uusia tuulia!


Jaahas. Niin vain joskus käy, että on lähdettävä kohti uusia haasteita ihan vain me tytöt kaksin. Mutta mehän pärjätään!

Vietettiin juhannusta Mamman, Aippi-ystävän ja Timpan kanssa. Pikku pirpana vei ainakin äidin sydämen. Ristittiin äippä kummitädiksi. Hankittiin myös Pimulle sellainen aitasysteemi pihamaalle, mutta ekan käytön aikana huomasin, että koirahan mahtuu reiästä ulos! :D No kunhan se vielä tuosta kasvaa, niin ei enää mahdu.

Opeteltu on istumista ja maahan menoa ja ne alkavatkin sujua. Hienosäätöähän se vielä kaipaa, mutta perusideat on oivallettu! Sisäsiistiksi opettaminen vain on melko työteliästä, mutta ei hätää, se kyllä opitaan ajan kanssa!







keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Ulkona kirmailua ja kuvailua

Kävinkin Pirpun kanssa läheisellä aidatulla jalkapallokentällä. Se sai vähän vapaan ja turvallisesti haistella vähän hajuja, kun kentälle ei tietenkään koiria saisi viedä, mutta otin erivapauksia tämän suhteen. Juhannukseksi suuntaamme jälleen mökille ja saahan nähdä, mitä siitä vielä tulee...












Hauvahaaste 4.: Suomen hauvamalli

"Poseerasin..."

Hauvahaaste 7. : Vauhti


Pirpana vauhdissa!

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Kuvia kasvattajalta vol. 2

Ja kasvattajan nappaamien kuvien sarja jatkuu! Tällä kertaa Pimu maistelee ensimmäistä ateriaansa, peuhaa ystävien kanssa ja nauttii kylvystä!







Toinen viikko

Elämää Kuopiossa takana yksi viikko ja Pimu alkaa jo sopeutua. Viikonlopun Pimu kävi viettämässä kasvattajan ja koirakaverien luona. Kurjaa varmasti kun piti taas lähteä...

Pimu on ollut tänään vähän huonovointinen ja oksennellut. Johtuneeko vain ruuasta, jota olen tarjonnut, kun yritän totuttaa neitiä erilaiseen penturuokaan. Tarjosin myös juustopaloja, jotka Pirpana taidokkaasti napsi muun ruuan seasta. Leikki on maittanut onneksi ja pissat on hienosti tehty ulos. Pimu alkaa myös reagoida nimeensä vähän paremmin.

Otin muutaman kuvan Pimun ja Aatun kanssa leikkiessäni.












keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Hauvahaaste: 6. Mistä kaikki alkoi




Tajusinkin, että minusta ja Pimusta ei ole vielä yhtään kuvaa. Eihän tämä ihan ensimmäisenä päivänä otettu kuva ole, mutta ensimmäinen viikko sentään! :D
Voi tätä poseerauksen määrää...

HAUVAHAASTE

tiistai 12. kesäkuuta 2012

Hauvahaaste: Ensimmäinen




Pimun ensimmäinen vierailu upouudessa kantokassissa


Löysin kivan blogisivuston, jonne otetaan erilaisten teemojen mukaisia kuvia koirista. Ensimmäisen haasteen aiheena onkin Ensimmäinen. Otinkin sitten kuvia kun Pimu tutustui uuteen kantokassiinsa. Kassi ostettu Mustista&Mirristä.
Hauvahaaste-blogi löytyy TÄÄLTÄ.

maanantai 11. kesäkuuta 2012

Tervetuloa uuteen kotiin!

Viimeinkin se päivä koitti ja sain hakea prinsessan luokseni! Ajelimme Jannen ja Aatun kanssa Laukaaseen. Kaikkien lähtötoimien jälkeen olimmekin jo matkalla kohti Kuopiota. Lähtö täytyi hoitaa vaivihkaa jotteivat muut koirat tajuaisi Pimun "varastamista". Aatu sai tervehtiä pentua turvallisesti auton takatilasta Pimun ollessa kopassaan. Istuinkin takapenkillä ja Pimu koisi tyytyväisenä koko ajomatkan. Oksennettuakin tuli, koska Pimu kärsii vielä matkapahoinvoinnista. Muuten matka sujui hyvin.







Illalla kotona Pimukka tutkiskeli uutta valtakuntaansa. Uni yllätti tuon tuostakin ja ruokakaan ei juuri maittanut. Aatun kanssa tutustuttiin ja molemmat olivat selvästi kiinnostuneita toisistaan, Pimu vain vielä arasteli turvallisesti Jannen jalkojen takaa. Yö sujui rauhaisasti ilman suurempia itkuja.

Aamulla kuuden aikaan herätessäni Pimulle ei oikein vieläkään ruoka tuntunut maistuvan, mutta yhdeksältä nälkä olikin jo yllättänyt. Tarjoan Pimulle tässä vaiheessa vielä samaa ruokaa, mitä kasvattaja on antanut; pentunappuloita maustettuna Cesarilla. Uusiin makuihin tullaan toki tutustumaan.

Sain kasvattajalta mukaan hienon pentupaketin, joka sisälsi kaikenlaista ihanaa ja tarpeellista koiranhoitotarvikkeisiin ja punkkipantaan sekä varsinaiseen arsenaaliin leluja. Pimulle tosin mielenkiintoisempia leikkikaluja tuntuu olevan kaikki tupsut ja nirunarut, mitkä roikkuvat milloin mistäkin. Maton hapsut ja varpaat ovat tämän hetken suosikkeja.



Kävimme tänään yhdessä Aatun kanssa ulkona. Kokeilin pitää neitiä hihnassa, mutta se koittaa kovasti vielä pyristellä siitä irti. 



Ja hyvinhän se meni!
Vuhkataan taas!


Kuvia Kasvattajalta

Pimun kasvattaja lähetteli minulle tänään kivoja kuvia eläinystävistä ja Pimun elämän ensihetkistä. Maailman ihanin hauvavauva!!!


Pimun elämän ensihetket. Pimu syntyi keisarinleikkauksella, joten tässä kuvassa Pirre-äiti on vielä paikkailtavana.
Pimu tissillä. Nam nam!
Huolehtivainen äiti.
Parhaat ystävykset Hani ja Pimu.
Pimu tutkimassa avaraa maailmaa.
Äitykkä
Tomerana
Hani
Koiranelämä on parasta elämää!