sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Uusi koti uudet kujeet

 Uudet kaverit
 Nasu tuli meille 
 Nukutti
 Virkkasin ite!
 <3



Pari kuukautta vierähtänyt ja kaikkea kivaa on tapahtunut. Tämä kööri muutti uuteen kotiin joulukuun alussa! Nyt on koiruleillakin ihan ikioma kämppä missä telmiä ja temmeltää. Uusi asunto onkin oikein hyvällä paikalla; meillä on oma pieni piha, mihin olen viritellyt koissuille juoksunarun. Toivon, että tästä olisi apua sisäsiisteyongelmiin, koska etenkin Pimulla tuntuu olevan niin hurjan pieni rakko, että tunnin välein tarvitsee käyttää sitä ulkona. Nyt koirat saa nopeasti pihalle, ettei pisu ehdi tulla sisälle. Tuntuu vähän epäonnistuneelta, kun en ole saanut koiruleita opetettua vielä sisäsiisteiksi. No yritän parhaani.

Koirat on kotiutuneet hyvin ja kämpältä on matkaa 50 metriä lenkkipolulle. Ihan omassa rauhassa saadaan olla. Muutenkin on ollut paljon rauhallisempaa ja hurtat haukkuu paljon vähemmän, kun ei jatkuvasti käy trafikki ja naapurin ääniäkin kuuluu harvoin.

Nasu ja Pimu ovat tottuneet toisiinsa oikein hyvin. Alkuun vaikutti vähän siltä, että Nasua ärsyttää Pimun jatkuva härnääminen. Onneksi Nasu kuitenkin pääsee aina karkuun sohvan selkänojalle, jos sitä alkaa liikaa ärsyttää Pimun sekoilu. Muutenkin koirat ovat kuin yö ja päivä. Pimu on hurjan energinen ja utelias, avoin uusille ihmisille ja koirille. Nasu taas on hitaasti lämpiävä, mutta siitä saa kyllä oivallisen kaverin kun antaa sen tutustua rauhassa. Nasu on myös se sylikoira. Pimu ei viihdy ainakaan minun sylissäni juurikaan, mutta Nasu on koko ajan tunkemassa. Jokaisella tuntuu olevan aina suosikkinsa parivaljakosta, koska koirat ovat niin erilaisia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti