perjantai 24. elokuuta 2012

Säpinää!

Voi tuota minun rasavilliä!

Miksi kaikki kielletty ois niin kivaa? Yksi matto on pureskeltu jo uuteen kuosiin, kirjahyllyn paperikorit on raastettu hienoiksi, sukkia on ihanaa imeskellä ja kaikki muukin syötäväksi kelpaava järsitty ja jyrsitty. Olen koittanut antaa sopivaa pureskeltavaa, mutta aina kaikki kielletyt jutut löytyvät pikkukakaran hampaista.

Lenkilläkin on käyty ahkerasti ja olen saanut jopa karsittua turhaa räksyttämistä. Koirapuistossa on ehditty käymään muutaman kerran ja saatu jo uusia kavereitakin!













torstai 16. elokuuta 2012

Poseeraus

Otin pari kuvaa. Pimulla vain tuntuu vuotavan nyt ikävästi nuo silmät. Saa olla koko ajan pyyhkimässä ettei näytä niin onnettomalta. Latailin myös pari uutta videota.








lauantai 11. elokuuta 2012

Syksy saapuu

Hei vain!

Mennytkin hetki viimeisestä postauksesta. On ollut kaikenlaista kiirettä niin ei ole ehtinyt blogia päivitellä ja kun tykkään lisätä samalla kuviakin, ja niitä ei ole hirveästi otettu.

Pimu jatkaa rakkarointia. Alkaa olla koira siinä iässä, että varsinainen sekoilu kuuluu asiaan. Paperisilppua saa olla keräilemässä joka päivä lattialta (no itsepähän levittelen papereitani), räksytys saattaa kestää monta minuuttia ilman järkevää syytä ja muutenkin kaikki kielletyt jutut on niitä kivoimpia. Lisäksi tuskailen Pimun syömisen kanssa. Tuntuu koira syövän tosi nihkeästi. Kokeillaan nyt kasvattajan ehdottamana ihan kunnon jauhelihan syöttämistä nappuloiden kanssa. Ainakin ensimmäinen ateria meni melkein kokonaan. Painoa saisi tulla kyllä lisää... Tai sitten koirani on vaan huono syömään ja syö sen verran, että pysyy hengissä. :D

Ostin hienon flexin tori.fi:stä. Leobardi kuosinen! Samaten Mustista&Mirristä löytyi tarjouksesta tukevant valjaat. Maksoi vain vähän päälle kaksi euroa. Niillä ollaankin käyty jo ihan kunnon lenkkiä heittämässä. Ollaan käyty myös pari kertaa koirapuistossa viipottamassa. Pimu saa purkaa energiataan ihan kunnolla. Kylläpä onkin nukuttanut hyvin, kun käy illalla lenkillä tai puistossa. Ollaan törmätty myös pariin kleiniin lenkkeillessämme ja tosiaan on mukava huomata miten koiraihmiset pysähtyy turisemaan kun on itselläänkin koira. Alkaa olla muutenkin mukavat lenkkeilykelit kun ei ole enää niin kuuma.

Mutta palaillaan taas. Loppuun pari kuvaa uusista valjaista ja Pimun puruluuhetki.